Elokuvia ja tv-sarjoja ympäri vuorokauden

Elokuvien katseleminen tai tv-sarjojen maratoonaaminen on nykypäivänä todella yleistä. Ihmiset viettävät vapaa-aikaansa mielellään kotona ja tässä netti näyttelee suurta roolia. Mikä on sen mukavampaa kuin laadukkaan viihdetarjonnan kuluttaminen omalla kotisohvalla perheen tai ystävien kanssa? Työajatkin ovat nykyään hyvin vaihtelevia ja siksi onkin tärkeää, että omia lempileffoja tai -sarjoja voi katsella mihin vuorokauden aikaan tahansa. Apple-TV näkyy kaikkialla maailmassa, kaikkina vuorokauden aikoina. Se onkin verraton hankinta kaikille, joita elokuvat ja sarjat kiinnostavat.

Mikä Apple-TV on?

Apple-TV on striimaus­palvelu, josta löydät kaikenlaista sisältöä monipuolisesti. Palkittuja, mielenkiintoisia sarjoja, laadukasta draamaa ja komediaa, yhteiskunnallisesti merkittäviä dokumentteja ja erilaista viihdettä lapsille. Uutta sisältöä tulee koko ajan, kuukausittain. Apple-TV:tä voit katsoa Apple TV ‑sovelluksessa, joka löytyy jo valmiiksi monista Applen laitteista tai Applen verkkosivuilla. Löydä etsimäsi verkossa ja avaa Apple-TV App. Voit katsoa Apple-TV:tä myös älytelevisioilla ja AirPlay-yhteensopivilla televisioilla. Kaikissa mahdollisissa ongelmatilanteissa apua löytyy Applen tukisivustolta.

Apple-TV:n lisävarusteet

Apple-TV:n käyttäjänä voit hankkia lisävarusteita, joilla kohotat Apple-TV:n ominaisuuksia entisestään. Applen tuotteet ovat yhteensopivia Apple-TV-sovelluksen kanssa. Jos haluat nauttia Apple-TV:n tarjonnasta esimerkiksi yöllä, kun muut nukkuvat, kannattaa ostaa Apple AirPods langattomat kuulokkeet. Logitech K600 Smart TV näppäimistö toimii langattomasti älytelevisioissa. Näppäimistö nopeuttaa huomattavasti sisältöjen selailua. Jos tykkäät pelata, markkinoilta löytyy myös erilaisia peliohjaimia, jotka ovat yhteensopivia Apple-TV:n kanssa. Näitä löytyy sekä Playstationille että Xboxille. Lisävarusteita löytyy esimerkiksi (Iphonetalolta) ( https://www.iphonetalo.fi/).